PDA

View Full Version : DOES CHAT LINK WORKS



(` (Ajnabee) )
07-23-2009, 02:34 PM
WEll i just clikd the chat link

there it was necessary tht flash should
be installed i have flash player

i wanted to know does it works..

as i don't see anything there








TOPIC LOCKED BECAUSE ADMIN HAS GIVEN SOLUTION. [game_over]




TOPIC UNLOCKED BECAUSE PROBLEM IS NOT YET SOLVED. [game_over]

game_over
07-23-2009, 05:03 PM
Yes friend. The chat link works. But since it is hidden, no one is using it well. That is the only problem. You rarely find our members there.

So i have already started a post for that. I asked the admin to put the chatbox in the front page.

http://www.nidokidos.org/do-you-know-about-nidos-chatbox-t35494.html

I don't think you need a flash for that. Let us wait and check other members reply on this issue.

Problem solved.

admin
07-24-2009, 06:42 AM
it requires flash ajnabee.

some time the chat server is down , so may be due to that reason u are unable to see any thing,

game_over
07-24-2009, 10:26 AM
Thank You admin.

Ajnabee if you have any more doubts or wish to continue the request here please do send me a message in pm. I'll unlock this topic.

Thak You for the co-operation.

game_over
07-28-2009, 03:10 PM
ADMIN IT SEEMS THAT AJNABEE HAS NOT YET GOT HIS RESULT

Muffy
07-28-2009, 08:07 PM
i think he knows..

(` (Ajnabee) )
07-29-2009, 02:35 PM
YEAH I DID NOT
GET THE RESULT
AS I AM STILL SEEING
THE SAME MESSAGE
REQUIRES FLASH
AFTER I HAVE INSTALLED
FLASH PLAYER

admin
07-29-2009, 11:05 PM
i request all to post a message here who see chat link working and chat window working.

i personally checked , its working and i posted a message.

what browser you are using ajnabee? make it sure that you install flash player for the specific browser.

Internet explorer and Mozilla firefox have different plug ins for flash player.

(` (Ajnabee) )
07-30-2009, 02:22 PM
i have installed internet explorer's
flashplayer 10. somthng

and still i am seeing same message

jojo_patty
07-30-2009, 06:12 PM
Yes working here. I am using Firefox.

Edit: You need to scroll down a bit to see it.

(` (Ajnabee) )
07-31-2009, 11:17 AM
OK I WILL IT NOW
AND POST A REPLY

(` (Ajnabee) )
07-31-2009, 11:23 AM
one more thing
i have noticed
tht when ever i click on chat icon
the page displayed does not shows
that i am loged in..
and when i click log in button
the page is not displayed error comes

admin
07-31-2009, 11:27 AM
yes it will not show you logged in , but it is not a problem. its with every one . because the chat page is not the part of this forum.

(` (Ajnabee) )
07-31-2009, 11:42 AM
but when i clik the login
the display page says
the page cannot be displayed
http 404 error and things like tht

jojo_patty
07-31-2009, 06:19 PM
but when i clik the login
the display page says
the page cannot be displayed
http 404 error and things like tht

Yes I get the same problem. You need not login to see the chat box.

(` (Ajnabee) )
08-04-2009, 02:36 PM
SO WHAT SHOULD I DO NOW

jojo_patty
08-04-2009, 06:24 PM
Maybe it's your browser. Have you tried another browser?

(` (Ajnabee) )
08-04-2009, 06:29 PM
NOPE..
i have not
but i don't think its browser problem
as many CHAT pages run on this
i have checked them

(` (Ajnabee) )
08-04-2009, 06:41 PM
I HAVE TRIED IT TODAY TOO
BUT STILL I CANNOT SEE
THE CHAT PAGE

jojo_patty
08-06-2009, 06:13 PM
Can you take a screen shot of the page?

sameerbaba
08-06-2009, 06:24 PM
MUJE BHI YAHI SAM PROBLEM HE
CHAT LINK NAI KAM KAR RAHI
I M USING INTERNET EXPOLRER 8.0
ADOBE FLASH PLAYER

(` (Ajnabee) )
08-11-2009, 04:41 PM
Now what
sameer is using upgraded version
of explorer
and jojo what u mean by
screen shot

jojo_patty
08-11-2009, 06:18 PM
What I meant was a screen shoot of the screen as how you see it eg this is how I see it (btw I don't see it exactly like this lol)


http://i25.tinypic.com/dgj8sw.png